Terug naar het overzicht

Master Educational Needs (master EN), 2018 - 2020

Op de maandagen van 16.30 - 20.00 uur biedt het Seminarium voor Orthopedagogiek van de Hogeschool Utrecht een volledige master EN opleiding aan op een locatie in Schagen. Bij voldoende aanmeldingen wordt deze opleiding ook aangeboden in West-Friesland. Meer informatie over deze opleiding master EN treft u hier aan.

Heeft u behoefte aan meer informatie over deze opleiding, dan kunt u contact opnemen met Marjan Plazier, onderwijsadviseur van de Seminarium voor Orthopedagogiek:  marjan.plazier@hu.nl. Ook kunt u zich bij Marjan Plazier aanmelden voor deze opleiding.

 

Professionaliseringstraject interne begeleiding: pré-master

In bijgaand bestand leest u meer over het professionaliseringstraject interne begeleiding pré-master, dat de samenwerkingsverbanden po en vo in samenwerking met het Seminarium voor Orthopedagogiek in het schooljaar 2018 - 2019 aanbiedt.

De lessen worden gegeven op woensdagen van 16.30 - 19.30 uur, op één van de scholen in de regio, bij voldoende aanmeldingen.

Kosten: € 1750,-- per persoon per jaar. Ook kunt u een losse module uit dit traject volgen voor € 690,-- per persoon op een van de locaties van het Seminarium.

Aanmelden voor deelname aan dit traject kan bij de samenwerkingsverbanden: i.kooistra@swvvowestfriesland.nl . Heeft u behoefte aan meer informatie over dit traject, dan kunt u contact opnemen met Marjan Plazier, onderwijsadviseur van de Seminarium voor Orthopedagogiek: marjan.plazier@hu.nl.

 

Aanbod modules Autisme en Hoogbegaafdheid

In het schooljaar 2018 - 2019 biedt het samenwerkingsverband, in samenwerking met het Seminarium voor Orthopedagogiek van de Hogeschool Utrecht, een aantal modules aan uit de masteropleiding Educational Needs. Het gaat hier om de modules Autisme en Hoogbegaafdheid, die, bij voldoende aanmeldingen, zullen plaatsvinden op een locatie in onze regio.
De data waarop de module Autisme gepland staat, zijn:
- woensdagen 23 en 30 januari, 13 februari, 6 maart en 13 maart 2019, steeds van 16.00 - 19.30 uur.
 
De module Hoogbegaafdheid staat gepland op:
- donderdagen 8 of 15 november, 22 en 29 november, 6 en 13 december 2018, steeds van 16.00 - 19.30 uur.
 
Kosten: € 690,-- per persoon per module.
 
Aanmelden voor deelname aan één van deze modules kan bij de samenwerkingsverbanden: i.kooistra@swvvowestfriesland.nl.
Heeft u behoefte aan meer informatie over deze modules, dan kunt u contact opnemen met Marjan Plazier, onderwijsadviseur van het Seminarium voor Orthopedagogiek: marjan.plazier@hu.nl.