Terug naar het overzicht

Met ingang van het schooljaar 2021-2022. In eerste instantie ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat en vervolgens met kans op een vaste aanstelling vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van een andere collega.

​De samenwerkingsverbanden voor primair en voortgezet onderwijs werken aan passend onderwijs voor iedere leerling in West-Friesland. In de functie van consulent zoek je naar oplossingen voor individuele leerlingen. Je overlegt met leerlingen, ouders en scholen over een passende plek in het onderwijs. Als het nodig is betrek je bijvoorbeeld jeugdhulp, leerplicht of andere externe partijen. Je bent bevoegd om diagnostisch onderzoek te doen. Soms gaat een leerling naar gespecialiseerd onderwijs. In dat geval ben je verantwoordelijk voor een deskundigenadvies voor de toelaatbaarheidsverklaring.

Deze werkzaamheden verricht je zowel voor het primair als het voortgezet onderwijs. De taken verschillen licht van elkaar, omdat de ondersteuning in beide sectoren iets anders is georganiseerd.

Klik hier voor de functieomschrijving vanuit samenwerkingsverband De Westfriese Knoop
Klik hier voor de functieomschrijving vanuit Samenwerkingsverband VO West-Friesland

Interesse? Stuur je cv met motivatie uiterlijk vrijdag 14 mei 2021 naar Lizette Jak via e-mail: l.jak@passendonderwijswf.nl. Voor vragen neem je contact op met Karin Aarden via 06 - 417 83 616 .